Over ons

LSW Angela John Rien JohanLife Support Walcheren is opgericht in 2006.

 

Gecertificeerde instructeurs

De trainingen uit het trainingsaanbod worden verzorgd door een team van bijna twintig instructeurs. Het merendeel van hen is actief in de acute, professionele noodhulpverlening in Zeeland. Hun praktijkervaring, gekoppeld aan de strenge criteria, eindtermen en richtlijnen van toonaangevende instanties, maakt dat zij de vaardigheden van levensreddend handelen effectief en in een prettige sfeer op cursisten kunnen overbrengen.

 

WAAR WIJ IN GELOVEN

Bij Life Support Walcheren vinden wij een aantal zaken heel belangrijk. Om te beginnen dat onze cursisten daadwerkelijk levensreddend leren handelen. Niet toekijken en notities maken, maar zélf oefenen, zélf ervaren. Enkel door het zelf te doen - niet één keer, maar meerdere keren, krijgen onze cursisten het vertrouwen dat zij in noodsituaties altijd weten hoe ze moeten handelen. Dit zelfvertrouwen vinden wij erg belangrijk, aangezien het ervoor zorgt dat de cursist het hoofd koel kan houden als dit nodig is, hoe hectisch de omstandigheden ook zijn. Tot slot is er onze persoonlijke aanpak. Nooit meer dan zes cursisten per instructeur, waardoor deze per cursist precies die begeleiding kan bieden die nodig is. Zo leren onze cursisten levensreddend handelen in een plezierig en veilig leerklimaat, waardoor de lesstof en de oefeningen enthousiast worden opgepakt, met een blijvend effect.

 

Weten hoe wij omgaan met kwaliteit en bereikbaarheid, klik hier >

Life Support Walcheren wordt per 1-7-2016 aangestuurd door BeCare Middelharnis.

www.becare.nl

 

Meer weten over Life Support Walcheren?

Bel ons op 06 - 14714351 of vul het contactformulier in.

NIEUWS

Krachtenbundeling Life Support Walcheren - BeCare

We zijn verheugd u te kunnen melden dat Life Support Walcheren met ingang van 1 juli 2016, de krachten heeft gebundeld met BeCare. Hiermee wordt de gezamenlijke positie op het gebied van BHV (bedri Lees verder

Trainingen met Open Inschrijving

Vanaf september organiseren wij op onze locatie Fagotweg 2P in Middelburg traningen met open inschrijving.

We hebben de volgende trainingen gepland:

 

Basis training re Lees verder

 
brand-1 brand-2 brand-3